AndyWard

AMI/MMI Bluetooth issues

Recommended Posts

Hello. I have recently purchased a 2013 A4 S Line Black edition, I am having difficulty connecting the Bluetooth for audio. I have bought several aftermarket leads that plug in to the adapter in the glove box and none of them appear to be working. 

Any advice on how to fix this issue would be greatly appreciated. 

1.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

A quick google of the part number on your cable suggests it's USB but I may be wrong.

Are you using this and a USB lead to connect a phone?

If it is an iPhone you will need to get the iPhone specific cable, you may find them cheap only but you can always ask your local dealer for the cable.

If it is a non iPhone (Samsung etc.) you may find bluetooth audio more difficult.

2013 models support bluetooth streaming it with the full navigation pack I think. Someone else may know more than me on this. If you don't have this then it's either an aux cable or something like the Bovee tune2air

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...